Evenementen beveiliging

Bloemink Security bevindt zich al jarenlang op zowel groot- als kleinschalige evenementen. Hieronder vallen festivals, (openbare) concerten en overige georganiseerde partijen. Ieder evenement trekt zo zijn eigen publiek met een eigen doelgroep. Het is aan ons om hierop in te spelen en betrokken te zijn. 

net dat beetje extra

*

Onze beveiligers zijn getraind om jouw evenement in de juiste banen te leiden, waardoor bezoekers zich welkom en veilig zullen voelen bij het bezoeken van uw evenement. 

De beveiligers van Bloemink Security zijn gediplomeerde beveiligers en voorzien uw evenement van professionele beveiliging. Onze jarenlange ervaring binnen de evenementenbeveiliging bestaat uit onder andere het beveiligen van festivals, denk hierbij aan Bevrijdingsfestival Overijssel of Bruisweken Zwolle (meerdaags evenement) en Poppodium Hedon. 

veiligheid staat voorop

Iedere situatie vraagt om een andere benadering binnen de evenementenbeveiliging. Denk bijvoorbeeld aan het risico op incidenten, eventuele verwondingen bij bezoekers of zelfs overmatig gebruik van verdovende en verboden middelen. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen maken wij samen met u een risicoanalyse op om voor u de juiste inschatting te maken voor de hoeveelheid beveiligers op uw evenement. Veiligheid voor elke bezoeker staat voorop! 

de juiste samenwerking

Dankzij de nauwe samenwerking met politie, veiligheidsregio’s en de gemeenten worden zaken die extra aandacht vragen, in aanloop naar het evenement, al uitgebreid besproken en onderzocht. Ook tijdens het evenement onderhouden onze beveiligingsmedewerkers het contact met deze partijen, waardoor eventuele ongeregeldheden voorkomen kunnen worden en er een prettige samenwerking is.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten