Passie voor veiligheid

In de hectische en vaak onvoorstelbare wereld van beveiliging en crisisondersteuning vond Hans van Boxtel zijn passie. Inmiddels is hij al jaren werkzaam bij Bloemink Security & Crisisondersteuning en vertelt hij graag over zijn liefde voor het vak en wanneer dit ontstond.

Van passie naar professie.
Hans zijn passie voor het vak ontstond al op jonge leeftijd. Doordat hij vroeger regelmatig samen met zijn vader als portier werkte, kwam Hans al vroeg in aanraking met ons vakgebied. Het werd hem toen al duidelijk dat hij van zijn hobby zijn werk wilde maken! Inmiddels is Hans al geruime tijd bij ons werkzaam. Hij begon als crisisondersteuner in de zorg en is sindsdien intern doorgegroeid tot, zoals hij het zelf omschrijft: “een manusje van alles!”

Een man van structuur
Hans heeft aanleg voor (het creëren van) structuur en organisatie. Iets wat in dit werk goed van pas komt. Hij geniet ervan om studenten onder zijn hoede te nemen en leidt graag jonge talenten op. Het werken als crisisondersteuner geeft hem voldoening. Als crisisondersteuner vervoert hij regelmatig, samen met zijn collega’s, patiënten van locatie A naar B. Het vervoer via Bloemink Crisisondersteuning is voor patiënten vaak aangenamer dan vervoer via justitie. Zo probeert Hans met zijn collega’s het tijdens de rit zo aangenaam mogelijk te maken voor de patiënt, bijvoorbeeld met een muziekje en een comfortabele zitplek.  Veilig en comfortabel vervoer: een taak die Hans met veel plezier op zich neemt.

We worden gewaardeerd
Voor Hans is werken bij Bloemink als thuiskomen. Hij voelt zich er gewaardeerd en op zijn gemak. De sfeer binnen het team is goed, ook met eigenaar Peter, Waarover Hans deelt “Peter is net als de rest: one of the guys”, zegt Hans. Kortom: Hans voelt zich bij Bloemink als een vis in het water!

Naast zijn werk als crisisondersteuner, is Hans ook regelmatig te vinden op evenementen als beveiliger. En als Danny, zijn collega op kantoor, er niet is dan neemt Hans graag wat taken uit handen. Hans staat dus echt bekend als een manusje van alles. Dat vindt hij zelf overigens helemaal niet erg, want voor Hans is werken bij Bloemink Security & Crisisondersteuning niet zomaar een baan; het is zijn passie.

Samen veilig.

Meer blogs

Blogs

Veilig genieten van muziek bij Hedon

Wie denkt aan Zwolle en muziek, denkt aan Hedon. Een poppodium met concerten en events voor ieder...
Blogs

De mens centraal: het verhaal achter de oprichting van Bloemink

Wat begon als een bescheiden bijbaan in de beveiliging, is uitgegroeid tot het bedrijf van nu. We...
Blogs

5 mei Bevrijdingsfestival Overijssel

Een dergelijk grootschalig evenement vraagt niet alleen om een strakke organisatie op de dag zelf...

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten