BHV en EHBO

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Vanuit de Arbowet ben je als werkgever verplicht om de BHV/bedrijfshulpverlening op orde te hebben. EHBO gaat iets dieper de materie in van het levensreddend handelen en is in aantal bedrijfstakken ook verplicht om over te beschikken. Beide opleidingen bieden wij voor zowel individueel gebruik als voor groepen met een minimaal aantal personen van 8 en maximaal 12 personen.

Over de opleiding

wat ga jij leren

Tijdens de (herhalings)cursus leer jij hoe te handelen bij specifieke calamiteiten. Je bent dan in staat eerste hulp te verlenen, te reanimeren met en zonder AED en je weet levensreddend te handelen en hoe te alarmeren in geval van nood/calamiteiten. 
Daarnaast wordt jou geleerd om beginnende brand te blussen en leert welke blusmiddelen er zijn en hoe je moet ontruimen en evacueren. 

bhv of ehbo

Of je nou een bhv’er bent of een ehbo’er, beiden verlenen eerste hulp. Maar wat onderscheidt een bhv’er van een ehbo’er? Een bhv’er leert om eerste hulp te verlenen bij incidenten op de werkvloer. Een ehbo’er daarentegen wordt opgeleid voor alle mogelijke ongevallen in zijn/haar omgeving. 
Het verschil zit het met name in de omgevingssituatie, waarbij de cursus zich ook dan inhoudelijk op richt. 

BHV/EHBO herhaling

BHV

EHBO

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten