Maatwerk diensten

Bloemink Security is specialist op het gebied van beveiliging. Naast Evenement-, crowd- en objectbeveiliging bieden we een tal aan andere beveiligingsdiensten aan. Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw vraagstuk. 

De honden en de hondengeleiders waarmee Bloemink Security werkt, zijn gecertificeerd door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV) en worden tweejaarlijks getoetst door erkende instructeurs.
Wij bieden voor bekende en vermogende personen of hun naasten persoonsbeveiliging aan. Op basis van een reële inschatting van de eventuele dreiging, de wensen en de agenda van de persoon, stelt Bloemink Security een beveiligingsplan op.

De horecabeveiligers van Bloemink Security onderscheiden zich met hun strikte, maar gastvrije houding. Portiers hebben niet alleen de taak de veiligheid in een uitgaansgelegenheid te waarborgen; zij gelden ook als visitekaartje van de zaak. 

Echt op maat

Naast bovenstaande maatwerk-diensten kan het zijn dat jouw vraagstuk hier niet op aansluit. Uiteraard kijken we graag met jou naar de mogelijkheden en oplossingen die Bloemink kan bieden! Vul het formulier in óf neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk formulier

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten