Zorgbeveiliging

Crisisondersteuning staat voor zorgbeveiliging. Wij zijn meer dan de standaard zorgbeveiliger. Binnen de zorgbranche kunnen wij u van dienst zijn met verschillende beveiligingsoplossingen: het transport van cliënten, cliëntenalarmering, beveiliging bij crisissituaties, begeleiding van cliënten en-  afdelingsbewaking. 
Binnen de Crisisiondersteuning kunnen wij u met verschillende beveiligingsoplossingen van dienst zijn: begeleiding van cliënten, cliënttransport, cliëntenalarmering, afdelingsbewaking en crisissituaties binnen de zorg. Ons team van ervaren beveiligers zorgt ervoor dat er op een zorgzame wijze toezicht wordt gehouden en past waar nodig maatregelen toe. 

wij werken voor

Beveiliging zorginstellingen

Wij weten dat de zorg een andere tak van sport is dan normale beveiliging. Het vergt andere kwaliteiten, die onze beveiligers bezitten. We zorgen voor interne trainingen, zodat onze beveiligers uw medewerkers kunnen ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Onze beveiligers en uw personeel zorgen samen voor een veilige zorgomgeving. Hebt u een andere beveiligingsoplossing van ons nodig, twijfel niet en neem contact met ons op. Wij creëren graag een oplossing op maat! 

Crisissituatie zorg

Door onze ervaring binnen de branche weet ons personeel precies hoe er moet worden ingespeeld op verschillende crisissituaties binnen de zorg. We hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd tot zorgbeveiliger. Wij willen hét verschil maken binnen de beveiliging. Dit doen wij door het aanbieden van een totaalpakket wat betreft de zorgbeveiliging, alles geheel op maat. Onze beveiligers weten precies hoe ze op bepaalde crisissituaties in de zorg moeten inspelen. Samen zorgen we voor een veilige omgeving! 

Contact

Hebt u een vraag over onze service, wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken met onze beveiligers? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We komen graag met u in contact. 

Door op de contact button te klikken word je automatisch doorgestuurd naar ons contactformulier. Liever bellen? Klik dan op de bel nu button!